Klimt kamer

De inrichting van de tweepersoonskamer Klimt is geinspireerd op het werk van de  Weense Jugendstilschilder Gustav Klimt (1862-1918).

Stee in Stad heeft in drie woningen twaalf apart ingerichte kamers. Per woning zijn er twee 2-persoons-, een anderhalfpersoons- en een 1-persoonskamer. Omdat het hotel in drie reguliere woningen zit, heeft ieder huis één douche, één toilet en een keuken voor gezamenlijk gebruik. In de keuken kun je koffie en thee maken, maar geen maaltijden bereiden. We hebben de huiselijke sfeer in het hotel bewaard waardoor je je er snel thuis voelt.

Iedere kamer van Stee in Stad heeft zijn eigen verhaal. Dit komt omdat de kamers door verschillende mensen zijn ontworpen, door tweedejaars-studenten van het Alfa-College Interieur & Design, vrijwilligers, kunstenaars en buurtbewoners. Hierdoor zijn de kamers net zo divers als de Korrewegwijk zelf is; anders, mooi, apart en sfeervol.

 

Klik hier als je de kamers wilt bekijken. Wil je de kamers graag zelf komen bekijken dan kan dat. Via “reserveren” kun je aangeven op welke kamer je wilt logeren. Kinderen tot vier jaar kunnen gratis mee.